Over

It’s not the strongest species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change – Charles Darwin

Bieke Herijgers

 

Business Refresh is opgericht door Bieke Herijgers. Na meer dan 15 jaar binnen het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest voor grote merken (o.a. Albert Heijn, Gall&Gall en Microsoft) is de behoefte ontstaan om deze kennis te delen. Met een rugzak vol ervaring en impactvolle resultaten op multidisciplinair gebied zorgt Bieke voor nieuwe inzichten om de digitale transformatie te realiseren!

Bieke gelooft in de kracht van de mensen binnen het bedrijf zelf en zal daarom altijd op zoek gaan naar co-creatie. Hierdoor wordt er gelijk betrokkenheid gecreëerd, de benodigde expertise aangesproken en krijgen de juiste mensen de nieuwe vaardigheden en inzichten mee. Haar passie voor innovatie & creativiteit komen terug in de werkvormen die ze gebruikt.

Naast eigen ervaringen en expertise is Bieke ook Certified Scrum Product Owner en is getraind in het leiden van agile transformations. 

Door haar enthousiaste betrokkenheid, uitgebreide expertise en een divers netwerk worden de juiste connecties gelegd zodat zaken echt in beweging komen.

 

Missie

Organisaties inspireren door kennis en ervaringen te delen zodat het creatieve denkproces wordt gestimuleerd en innovatieve oplossingen worden gevonden om bedrijfsambities versneld waar te maken.  

Visie

Door de continue veranderingen om ons heen is het belangrijk om als bedrijf te blijven innoveren. Dit vraagt om wendbaarheid van de organisatie. Organisaties in beweging krijgen en houden door een continu leerproces te introduceren zijn de basis van het succes. Business Refresh heeft de ambitie om dit te realiseren middels inzet van multi-disciplinaire teams, de juiste (externe) expertise en innovatieve samenwerkingsvormen. Het creëren van een netwerk waarbij elkaar aanvullen, leren van elkaar en samen ontwikkelen leidt tot continue innovatiekracht. De juiste denkkracht wordt op het juiste moment aangereikt en aangewakkerd. Gezamenlijk blijven kijken naar de WHY, HOW en WHAT.

Learning is experience. Everything else is just information - Albert Einstein